Beboparket - Houten vloeren!
Deze week fabrieksleegverkoop!


Goedkoopste houten vloeren amsterdam! Koop uw houten vloer in amsterdam!

Verschillende soorten houten vloeren

Veel mensen willen momenteel de woning een natuurlijke basis geven. Een houten vloer is dan vaak een logische keuze. Met een houten vloer is de sfeer enorm in de woning. Het geeft een natuurlijke levensruimte. Welke houtsoort van de vloer is meestal bepalend voor de uitstraling.

Eiken houten vloer
Eiken is een klassieker onder de houten vloeren. Zijn karakter straalt standvastigheid uit en staat symbool voor souvereiniteit en geborgenheid. De verschillende uitvoeringen laten speelruimte voor persoonlijke stijlaccenten. Opmerkelijk zijn de geborstelde eiken houten delen die, door hun structuurvol oppervlak, een onvergelijkbare en oorspronkelijke charme uitstralen.

Beuken houten vloer
Vloeren in beuken zijn elegant, waardoor ze verwonderlijk veel combinaties toelaten. Met moderne, koude en harde materialen ontstaan boeiende contrasten: daarnaast harmonieuml;ren warmte en natuurlijke materialen net zo goed. Met beuken kunnen beide mogelijkheden zich tegelijk laten vergelden. Kortom, met deze houten vloeren kan u rustig de vrijheid nemen om speels te experimenteren met stoffen, kleuren, vormen en materialen.

Merbau en kambala
Dit zijn donkere houtsoorten, geven met hun natuurlijke, warme gloed en hun gezellige uitstraling, toveren met licht en schaduw. Ze voelen zich overal thuis. In ruime, representatieve ruimtes waar de lichtintensiteit bepalend is voor de atmosfeer, of in kleinere ruimtes waar klasse en gezelligheid wordt nagestreefd.

Es en esdoorn
Deze hebben vaak heldere tinten, wat een vrolijke stemming brengt. Ook in ruimtes met weinig lichtinval brengen deze iets extrarsquo;s. De markante houtnerf van es verleent een veelzijdig karakter aan de houten vloer, terwijl esdoorn volledige rust uitstraalt. De sfeer begint met een passende vloer. Een houten vloer heeft naast zijn veelzijdigheid en openheid voor de traditie en het hedendaagse, nog een belangrijke troef: Het is een zeer net , waardevast en blijvend stuk puur natuur.
© Beboparket - 2012 - Alle rechten voorbehouden! - Beboparket Houten Vloeren Link Partners