Beboparket - Houten vloeren!
Deze week fabrieksleegverkoop!


Duoplank lamelparket kopen in amsterdam! Houten vloeren amsterdam voordeelweek! Houten vloer vanaf 5,98pm2!

Een Duoplank is evenals een Combiplank opgebouwd uit verschillende lagen en net zoals de Multiplank bestaat de onderlaag als het goed is uit krimpvrij berken triplex. Steeds meerlaags dwars op elkaar verlijmd.
Op deze Duo plank wordt vervolgens een toplaag gelijmd en uiteraard gebeurt hetzelfde bij de Combi plank en de Multi plank.
Eigenlijk kunnen we genoemde planken samenvatten oder de noemer Lamelparket, dit lamel parket werd al veel eerder geproduceerd, echter toen werden er andere basismaterialen voor de onderlaag gebruikt.., materialen die bv: voor eiken Duo vloeren zeker niet meer geschikt zijn, want denk eens aan Duo planken in combinatie met vloerverwarming

De toplaag dikte van deze Multi plank, Combiplank en Duo plank kan varieren, zo zijn er slaapkamer- en woonkamer varieuml;teiten, maximaal zijn de eiken toplagen 6mm, terwijl voor een lamel parket 2 mm het minimum is (slaapkamer)
De totale dikte van lamel parket loopt op van 10mm tot 20mm, deze laatste Duoplank is vrijwel even zwaar als een massieve eiken vloer van dezelfde dikte

Lamel parket vloeren in hun moderne uitvoering, zoals de al genoemde Duoplank, Combiplank en de Multiplank kunnen op verschillende manieren gelegd worden.
Zwevend alsook rechstreeks verlijmd, waarbij bij de laatstgenoemde mogelijkheid de eiken vloer wat stiller ligt. Vaak wordt er voor grotere en bredere ruimtes gekozen voor dit lamel parket

Europees eiken vloeren
Europees eiken groeit in de koudere gebieden en derhalve is het groeiproces dan ook vrij langzaam., hierdoor is het hout verwerkt in een oost europese eiken vloer dan ook harder, door de donkere delen in het hout, krijgt een europees eiken vloer dan ook een donkerder uiterlijk.

Europees eiken vloeren worden ook vaak gebruikt voor de Combi en Duoplanken, ook leent deze

Een frans eiken vloer van beboparket

heeft een bourgondische uitstraling en heeft een creatief uiterlijk, de meest voorkomende eiken houten vloer in Nederland

De prijzen van eiken vloeren vallen erg mee en zijn redelijk stabiel, de hardheid is ruimschoots voldoende, een goede stabiliteit is met een frans eiken vloer gewaarborgd en een rode wijn laat zich op deze houten vloer goed smaken

Ook een frans eiken vloer kan op velerlei manieren gemonteerd worden, dit verschilt niet zoveel met andere eiken houten soorten, na de bewerking met woca olie wordt de speciale nerf structuur die de frans eiken vloeren zo kenmerken goed zichtbaar, meestal worden er donkere olietinten gebruikt, ook leent deze houten vloer zich bijzonder om te roken, er onstaan dan prachtige natuurlijke tinten, dit effekt kan nog intentiever overkomen, wanneer de frans eiken vloer verouderd wordt.
quot;Frans eikenquot; (Quercus petraes) een heel goed alternatief voor uw houten vloer

Een amerikaans eiken vloer
is een sieraad in menig huiskamer, deze eiken vloer heeft een lichte en rustige uitstraling en is goed vormvast.

Wel is het de duurste eiken vloer uitvoering, maar de hardheidsgraad is vrij hoog. Amerikaans eiken vloeren worden vaak in de wat modernere interieurs geadviseerd.

Een Amerikaans eiken vloer kan op velerlei manieren gemonteerd worden: Zwevend, geschroefd op regelwerk of vast verlijmd.
Een Amerikaans eiken vloer leent zich uitstekend voor een kleur vloer olie, er zijn veel natuur tinten verkrijgbaar. Van licht tot donker en in vele trendy kleuren, zals oud grijs, white wash en zelf gerookt., u kunt dus ook wat betreft deze houtsoort die kleurolie toepassen die het mooiste bij uw houten vloer past, in Amerika worden de ruigere planken verkocht onder de naam Wide Country Planks, vrij vertaald Brede Land Planken.
quot;American Oakquot; (Quercus alba) is dus zeer geschikt voor Houten Vloereneiken soort zich heel goed om te roken, een gerookte eiken vloer krijgt hierdoor nog meer uitstraling.© Beboparket - 2012 - Alle rechten voorbehouden! - Beboparket Houten Vloeren Link Partners